Vaatwasser reparatie Hilversum

Vaatwasser reparatie Hilversum kan u van dienst zijn bij de reparatie van uw vaatwasser maar ook voor het inbouwen van een vaatwasser in uw keuken. Om snel en probleemloos van uw nieuwe vaatwasser te genieten, kiest u bij voorkeur voor installatie door een erkende monteur.

Er zijn een aantal eisen op het gebied van veiligheid waar uw keuken aan moet voldoen, onder andere op het gebied van bestaande elektriciteit. Daarmee wordt niet alleen uw eigen veiligheid gewaarborgd, maar tevens voorkomt u hiermee vroegtijdige schade aan uw keuken- en witgoed apparatuur.

Zo is het belangrijk dat een nieuwe aansluiting op het bestaande elektriciteitsnet en de waterleidingen volgens de actuele, geldende normen gebeurd. Denk hierbij aan het gebruik van een veilig, geaard stopcontact zónder verlengsnoeren.

Een vaatwasser verbruikt gemiddeld zoveel stroom dat hiervoor een aparte stroomgroep zal moeten worden aangelegd. Indien er tevens een nieuw stopcontact moet komen voor uw vaatwasser dan dient deze tegenwoordig waterdicht te zijn.

Ook mag het stopcontact zich niet op minder dan 0,6 meter van de aansluiting op het waternet bevinden, en dient er een differentiëelschakelaar van 30mA te worden geplaatst. Uw witgoed monteur kan deze zaken eenvoudig voor u aanleggen, waardoor u verzekerd bent van een veilige situatie.

Wanneer er sprake is van inbouwapparatuur komt er nog meer kijken bij de installatie van een nieuwe afwasmachine. Naast de benodigde aansluitingen op water- en elektriciteitsnet dient de machine correct te worden weggewerkt binnen de bestaande structuren van de keuken. Meestal zijn de hiervoor benodigde materialen voorhanden en kan onze installateur ook deze klus voor u klaren.

Het is echter ook mogelijk dat er hiervoor nog specifieke materialen voor dienen te worden aangeschaft. Denk hierbij aan plinten, afwerkingsplaten en eventueel verf. Het zal per keuken en per vaatwasser verschillen hoe deze klus in zijn werk gaat.

Vaatwasser reparatie Hilversum heeft verspreid over het land een team van deskundige monteurs beschikbaar voor het installeren van alle gangbare en minder gangbare type afwasmachines. U kunt bij ons eenvoudig 
online uw afspraak inplannen, maar wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Wij staan bekend om onze snelle, klantgerichte service en scherpe tarieven – zo rekenen wij geen voorrijkosten en kunt u bij ons doorgaans de volgende dag al terecht!